Recenze: Můj podzimní společník - balzám Crazy Rumors Ginger Ale

21. října 2015 v 19:39 | Janinka |  Kosmetika
Už jsem zde jednou balzám Crazy Rumors vychválila až do nebes a hodlám v tom pokračovat. Když se mi dostala možnost vyzkoušet novou příchuť, a to Ginger Ale, neváhala jsem ani minutu. A dobře jsem udělala, protože je opět vynikající.
Za svůj čtyřiadvacet let trvající život jsem už pár balzámů na rty vyzkoušela. Začalo to balzámy Astrid, pokračovalo oblíbeným Labellem a pak jsem přesla na experimenty s veganskými a přírodními balzámy, ke kterým patří právě i balzámy Crazy Rumors. A od té doby, co jsme se poznaly, už na ně nedám dopustit. Čas od času sice nějaký jiný balzám pro změnu vyzkouším, ale víceméně se vždycky přesvědčím, že Crazy Rumors je prostě top. Jsou vyrobeny z bambuckého másla, které je pro hydrataci podle mě naprosto dokonalý, bio jojobového oleje, bio extra panenského olivového oleje a další prospěšných, výživných a zdravých věcí, které mám ráda. Důležité ale je především to, že rty skutečně hydratují, vyživují a to ne jen na krátkou chvíli, než se otřete o skleničku, ale na opravdu dlouhou dobu. A jejich krásná chuť a vůně je pak velmi příjemným bonusem. A ten výběr!
A co říkám na příchuť Ginger Ale, tedy zázvorové limonády s citrusem? Většinou si vybírám sladší příchutě, minule to byla myslím hroznová limonáda, nebo něco podobného, a tak jsem moc ráda, že jsem měla šanci vyzkoušet něco nového a neobvyklého. Ginger Ale se mi zdá ideální právě pro podzim a zimu, kdy se to vůní zázvoru hemží tak nějak všude. Je lehká, nevtíravá, jemně voní a příjemně chutná, určitě nečekejte silnou vůni samotného zázvoru.
Otázka, jestli bych vám balzámy Crazy Rumors doporučila, je tedy dávno zodpovězená - jednoznačně ano. A protože se blíží zima, kdy rty trpí více, dopřejte jim některou z mnoha úžasných příchutí - vybírat můžete zde.
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 Týna Týna | 21. října 2015 v 19:47 | Reagovat

Dáš prosím "To se mi líbí" na odkazech pod tyhle dvě fotky?
http://www.mundo.cz/soutez/kaplicka-irsko
http://www.mundo.cz/soutez/pohled-na-dunmore-head :-) moc díky!! :-)
(podmínka je přihlášení na facebook)

2 dafatab dafatab | E-mail | Web | 12. února 2018 v 5:17 | Reagovat

viagra love and other drugs
<a href=http://www.viagrabs.com>canadian pharmacy viagra</a>
male and female viagra uk
<a href="http://viagrabs.com">generic viagra</a>
how long before sex do you have to take viagra

3 Markbig Markbig | E-mail | Web | 7. dubna 2018 v 20:44 | Reagovat

levitra campgrounds
<a href="http://levitra-gg.com/#buy+levitra">buy 20 mg levitra</a>
levitra tradjenta
<a href=http://levitra-gg.com/#levitra>buy levitra generic</a>
levitra wedding paper

4 Markbig Markbig | E-mail | Web | 8. dubna 2018 v 2:18 | Reagovat

schmelztabletten levitra cost
<a href="http://levitra-gg.com/#buy+levitra">buy levitra 20mg</a>
levitra viagra price comparison
<a href=http://levitra-gg.com/#levitra>cheap levitra 10 mg</a>
levitra 20 mg directions from one place

5 Markbig Markbig | E-mail | Web | 14. dubna 2018 v 1:53 | Reagovat

levitra significato biblia dios
<a href="http://myvardenafilok.com#">levitra prices</a>
levitra filmtabletten teilen bmw
<a href=http://myvardenafilok.com#buy+levitra>levitra coupon</a>
vanha talo ja levitra

6 Markbig Markbig | E-mail | Web | 14. dubna 2018 v 18:25 | Reagovat

82120 levitra
<a href="http://myvardenafilok.com#">levitra 20mg</a>
levitra 20 mg cenar
<a href=http://mylevitraok.com#levitra+prices>generic levitra</a>
levitra inexpensive

7 Markbig Markbig | E-mail | Web | 15. dubna 2018 v 20:26 | Reagovat

andy levitra pro football focus coupon
<a href="http://mylevitraok.com#">levitra online</a>
levitra generico precio mexico
<a href=http://mylevitraok.com#vardenafil+20mg>levitra 10 mg prezzo</a>
gabriela levitra de jesus

8 Markbig Markbig | E-mail | Web | 20. dubna 2018 v 10:46 | Reagovat

levitra generika online bestellen
<a href="http://myvardenafilok.com">levitra 20mg</a>
levitra cijene goriva u bih
<a href=http://myvardenafilok.com#levitra+coupon>levitra 20 mg</a>

9 Markbig Markbig | E-mail | Web | 21. dubna 2018 v 4:17 | Reagovat

buy levitra viagra
<a href="http://myvardenafilok.com">buy levitra</a>
comprare levitra generico online dating
<a href=http://myvardenafilok.com#levitra+10+mg+prezzo>buy levitra</a>

10 levitra prices levitra prices | E-mail | Web | 25. dubna 2018 v 4:36 | Reagovat

I have read so many articles or reviews concerning the blogger lovers except this paragraph is in fact a fastidious piece of writing, keep it up.

11 Markbig Markbig | E-mail | Web | 26. dubna 2018 v 11:03 | Reagovat

penggunaan levitra side
<a href="http://mylevitraok.com">levitra 20 mg bayer prezzo</a>
comprar levitra professional reviews
[URL=http://myvardenafilok.com#levitra+10+mg+prezzo ]levitra prices[/URL]

12 Markbig Markbig | E-mail | Web | 26. dubna 2018 v 17:00 | Reagovat

axen 23 levitra beyaz karanfil
<a href="http://levitra-gg.com">levitra online</a>
prices levitra
[URL=http://levitra-gg.com#vardenafil+20mg ]levitra generic[/URL]

13 Markbig Markbig | E-mail | Web | 7. května 2018 v 4:28 | Reagovat

levitra bahtera pratama ptt
<a href="http://levitra-gg.com">levitra 20mg</a>
levitra 10 mg reviews
<a href=http://myvardenafilok.com#levitra+online>levitra prices</a>

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama